Tuesday, December 8, 2009

betul kew ni?


pg smalam [7 dec 2009] kuar p pasar sena. sajo lamo xjale2 derak2 kat pasar sena. mujo g ngan moto jale jem molek. xde la susoh ngat nk cari parking. banyok mugo gak jual kt pasar sena tu. kain pasang pn comel2. panda ore jo nego tu promote kain awok dio suh kito beli. baju2 ore pompue pn come2 gak, pena mata dayun nk pilih yg mano se...huhu :] dlm 2 jam gak dop meround pasar sena, tp xtrase pun masa yg berlalu. alih2 camne ntah dayun terpandang satu baju ni n segho nk beli.MyEm0.Com without pk panjang..cehh, dayun pun beli la baju tu. ni ler baju yg dayun beli tu ^_^




tp bila sapa kt umoh statement ni kuar kt mulut dayun 2,3 kali [ betul kew ni, betul kew ak beli baju ni, come ke buruk ni @bidak..hahaha. cam xcaya jew beli baju ni. betul kew? betul kew ni? ouch! ]
MyEm0.Com tp da beli pun. ntahla, meta segho suka tgk baju ni, meta dop. tp ma oyak come, kira buleh la. malas da nk pk. KORANG rasa ok ke x baju ni? up to u all la..

p/s: sowie la kalo xbrape faham bhs ibunda yg dayun guna dlm entri ni..
amik feel ada kt omtown kn skrunk ni :)

1 comment:

ayunizma said...

hehehe,kira ok la tu...comey...k.ayu mesti nk suka bl tgk k.long duk kata betul ko betul ko ni....hehehehheeh

♫ singgah sat..