Wednesday, January 20, 2010

dayun demam?



bismillahirrahmanirrahim...[ amik berkat ]
panas? sejuk? sakit kepala..arghhh
xkn demam kot! sapa2 ada coolfever, panadol
bak! dayun nk wat stok
eish..apa kes ak mintak smua benda alah ni

oK! oK! dayun back to title..
apa la rasanya kalo bila da demam? start from diz week n minggu2 yg akan datang aku akan ditemani pelbagai jenis penyakit demam yg maybe ada terjangkit..berjangkit pada ak n smua budak2 KI, UMS n sesiapa saja yg rasa nk rasa demam ni.. silakan setelah ak senaraikan...buat research [ byk la researh ko dayun! research utk essay map bi pn lum buat lg ] ini la antara demam2 yg bakal ak rasai..[ oldo ak xsuke, tp kena redha la ]

dEmAm eSaImeN
dats mean
[ 1. tutorial S.O, unit operasi & bakal menyusul kim analisis n inorganik ]
[ 2. esaimen2 utk assessment dayun utk satu sem ni ]

dEmAm piLihAnRayA
jgn salah faham.. ini bkn PRU malaysia punya
tiada kaitan ngn mana2 parti politik pAs, umNo, dAp n adik beradik dia ini demam PRK UMS tuk sesi ni.. PRK? apa kebenda? [ PILIHAN RAYA KAMPUS la.. ]. bknnya sebab dayun bertanding,  xlayaknya hidayah kasmuri ni nk jd wakil rakyat ums ni.  cuma ada la ak cket menyibuk kena jd Agen Calon la plop... mean nnt byk la nk kena wat  tuk promote ak punya calon ni. argh! argh! dayun tu la ko, sapa suh rajin ngat...[ ambik ko dayun ] b4 tu nk iklan cket...



uMs dengarnya akan wat sistem e-voting tuk PRK kali ni. kalo dayun, dayun bantah. sebabnya? sila baca keterangan di atas. buat apa wat PRK kalo undian kita tu bleh dimanipulasi, clap2 haribulan calon yg naik tu bkn calon yg dapat undian plg byk kn bkn yg kita pilih...bukan nk menuding jari kt mana2 pihak, juz suarakan pendapat. SUDAH! SUDAH! ini bantah, itu bantah ko nk kena band ke dayun! [suka hati la, mahasiswa punya hak tuk bersuara kn..hehe ]


dEmAm umAh sAKit [ hOmeSiCk ]
Ini penyakit yg akan attack, serang, hinggap kt dayun  
simptom2 demam ni akan attack di kala mlm bulan mengambang eh, apa ak melalut ni! correction: kala dayun ngah tensen, ada mslh hati, byk kerja kena wat... n kala emosi ini datang mula la ingat famili, dop pk nk balik umah jer..pahtu nangis2. cam manja je dayun ni..ngeh3  [ ko mana leh manja. anak sulong harus STRONG! ]

sebenarnya ada lg demam yg dayun lum senaraikan kt sini... len entri la.
nk wat tutorial spektroskopi ngn kak nuyu ni 
[ tp kak nuyu ngah bz ngn farmville dia..huhu ]
k..sign out!

4 comments:

Miss Eyda said...

dayah, lagu apa ini?

da[Y]un said...

kangen band: pujaan hati miss eyda..huhu

kyoo reza said...

rajin jgk dayah update blOg..panjang lagi tu ^^
ya demam ni da makin menjadi2..adeh :D

da[Y]un said...

kyoo: time rajin update le
kalo xbersarang blog ni.. baek get ready kalo ko rasa demam2 ni dah terjangkit kt ko..:p