Tuesday, April 13, 2010

ku tinggal ia bersawang...



da lama tak update... blog bersawang 14 inci da ni. tak banyak blogwalking, klik2 nuff meninggalkan jejak di blog korang, checkout new contest, new blogger. apa gak yang dayun buat 5 days ago?  sebenarnya i...

http://emo.huhiho.com
sebab


http://emo.huhiho.com
xtau nak mula dr mana study en. kimia ni


http://emo.huhiho.com
sampai keliru mana satu note kimia analisis
mana satu note separation sbb lecturer sama yg ajar


http://emo.huhiho.com
last2 tido yg banyak dr belajar


http://emo.huhiho.com
bila sedar balik rasa sdey, teruknya diri
 sbb xbelajar tidoo je kerjanya tapi....

http://emo.huhiho.com
itu hanya sementara, dayun byk membazirkan masa buat...

http://emo.huhiho.com
jalan2, cuci mata, buang duit kat 1borneo

http://emo.huhiho.com
layan lagu rock cintan sambil menghabiskan 
sisa2 beberapa seasons supernatural

http://emo.huhiho.com
tapi sekarang, pada masa ini, dayun bertekad tuk belajar
x tido banyak2
x buang masa ikut suka hati 


because i ada misi yg belum tercapai...
 i need to get it!
http://emo.huhiho.com


p/s: doakan DAYUN dapat jawab exam, dapat result yg lebih baek dr last sem k! sebab last sem punya result agak teruk r... xbesh la grad ngan result gitu kan? kan? hehe... ada masa dayun singgah2 la blog korang..assalamualaikum!


" dan barangsiapa menempuh satu jalan mencari ilmu pengetahuan, maka Allah akan memberikan kemudahan untuknya jalan ke syurga..."



2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ko Tukar layout?

da[Y]un said...

mana ada? da berbulan ak guna layout ni kn?