Thursday, May 6, 2010

catatan a.K.u yang bosan...



aku booosaaannn...jadi maybe akan ada bahasa yang kurang sedap didengar akan keluar..maaf :)

 3 MEI 2010

Separation process punya exam ntah apa2...
satu calculation pun takde...
seharian aku belajaar kira2 
( aku sedar aku tak pandai math jadi aku perlu praktis ) 
kan bagus kalau awal2 lagi gtaw takde kira2

 oleh kerana sudah komfem PART B tu aku loss 30 Marks
so...petang tu terus serbu panggung tengok ThE LoSEr
( padahal orang lain sibuk nonton iRoN mAn- IP mAn )
aku punya suka la...duit aku
best cerita ni...
aku bagi 4 stars k! 


4 MEI 2010

Hari yang bosan lagi...aku bangun agak awal, jam 8 pg awal la tu bagi orang yang da abes exam ( apa la anak dara bangun lambat ni..eish ). Ingatkan pakcik yang nak pasang kipas baru tu datang pagi tu, itu yang awal aku bangun. Sekali batang hidung dia pun x nampak, apa lagi nak nampak dia punya 'pRadO' tu. Nasib baik aku tak membazir masa menunggu gitu aje, sempat gak aku packing sikit. Nak online, tengok movie pun laptop aku buat hal plak...kena tahan kt wad, nasib baik Dr.Mad sudi merawat..huahuaha

Petang:
Jumpa supervisor tuk bincang pasal Final Year Project (FYP)..da ada task da untuk cuti ni. pergh!!! baca, kaji jurnal...ni bab yang aku paling tak suka.. da la BI ak band 6-5+2, merangkak2 baca bahasa inggeris.. apa boleh buat merangkak je mampu, nnt up la tu cket. jangan ko malas2 dayun siapkan task tu!

Malam: 
Buat pertama kalinya aku tengok AdamMaya...malas nak komen, tapi memang best la drama tu seperti yang kebanyakan blogger cerita. before tido, my lappy da kuar wad, jadi layan sKriP 7707 lu...seram2 bodoh. bolehla.. 


5 MEI 2010 

Sepanjang hari aku maraton..
dari benua eropah, ke benua asia...
sampai lenguh sudah urat2 mataku ni mengadap laptop
apa, korang ingat maraton moVies ni relax sangat ke?
penat mey..
da penat maraton...aku kini sedang blogwalking.
Maaf la yea lama suda aku tak melawat laman korang
Insyaallah ada masa nnt..ada la tu aku menyibuk
meninggalkan rangsangan, kritikan membina dan mengUPkan traffic..
tak lupa geletek nuff korang for tuk UP kan $$$ korang..

ahhh..bosan sudah ak tulis ni. bosan sudah aku membebel ni..p kejar tikus dulu. 



No comments: