Thursday, May 6, 2010

.: rezeki pagi..dapat award lagi :.


hai everyone..morning sickness
oppss! nope..morning glory
eish, good morning mey....huhu
my glory today coz tak tido lepas subuh
hoyeeaaa :)

pagi ni dayun sedikit angin ngan makhluk Allah ni. i da bangun awal, penuh ceria nikmat pagi... ingat kan nak gak menghirup-sedut udara segar pagi2 ni, sekali buka pintu masyaallah....berselerak selipar kasut kat depan rumah. ni komfem  'dia ' yang kasi terabur, hamburkan selipar kasut ni. tak cukup 'dia' buat susun atur selipar kasut tu haa bagi lagi present free..perfume free harum semerbak! hai si mandy ibu kucing yang comel n the babies... 


dayun da bagi makan, jangan la ko buat macam ni. kesian kat dayun pagi2 da jadi cleaner, cleaner kat ofis pun lum masuk kerja lagi tau... naseb baek korang comel kalau tak dayun da bagi ngan pakcik panjang ( pak guard kolej, dia suka kucing ) awal2 lagi tau...

but this award from miss geera johari bagi sejuk hati dayun... thanx miss geera


da bersih da, selipar da taruk kat rak kat dalam umah semua.. so kaum kerabat mandy tak boleh main susun selipar kasut lagi..huhu. tak nak sejarah berulang kembali :p

  
 [ my home...my hostel ]


6 comments:

sI tEDI said...

dayun seorang yg penyabar! saya suka!!

da[Y]un said...

huhu...tedi suka kucing kan. dayun pun suka. tapi bukan terlalu suka la.huhu

geera johari said...

welcome~

::FAIZ FARISH:: said...

Ustazah, cepatla balik kg, menyemak je... ish... (huakakakakaka)

da[Y]un said...

faiz: padahal sebenarnya ko xanak aku balik kan.. ak tau nnt ko mesti rindu aku punya..huhu!

Miss Eyda said...

dayah dpt hostel x?

dayah, kena tag oleh fyda. hehehe check it out.

♫ singgah sat..