Friday, July 30, 2010

Postpone entri 'tare zameen par' fot the fourth awards...


♫...Nobody, nobody but u...
Nobody, nobody but u...
Award ni buat kamu...

Ok..see, cik dayun da mula nyanyi. mean dia tengah gembira la ni. huhu... actually dayun nak pos entri pasal Tare Zameen Par tapi bila view belog saya ni, ada orang bagi award pulak. Terpaksa la postpone entri tu untuk beri laluan pada award saya yang keempat ni.

award banner

Award yang ke-4 ni saya terima dari [ ciK idA dAiya ]. Terima kasih, tenkiu..kalau sudi jenguk2lah blog i selalu. huhu :) Cik adik cun ni satu matrix ngan dayun dulu..we are kmph student batch 2007/08. Penuntut UPSI dalam major fizik i think, cikgu to be la ni... Khas untuk cik ida daiya, perasaan saya bila dapat award ni ialah, saya bermonolog sikit :

"Uinaa..aku dapat award lagi? dayah yang bagi? ni award yang ke...1,2,3..ooo yang ke-4 da. suka,suka sangat-sangat, blog aku masih punya tempat di hati mereka (blogger2) ni rupanya"


ni ciK idA dAiya

dayun da tunaikan permintaan cik ida daiya. dayun rasa nak bagi award ni kat beberapa follower dayun la.Calon-calonnya ialah...den!den!den!

thats all..nantikan next entri (tare zameen par)

6 comments:

Siti said...

alhamdulillah.. baru je kasi award kt org, skang org plak bg award kat kite blk.. :) tengs.. nanti siti amek eh? tlg smpankan dulu eh? ^_^

toblerone said...

hoh0..tengs 4 da award ye yunk :)

da[Y]un said...

huhu..ok siti.
hope hidup kita ini sentiasa ceria.
ku rasa nikmat memberi :)

da[Y]un said...

toblerone: sama 2 yunk. enjoy ur life :)

::FAIZ FARISH:: said...

Tq ye sbb bg award kat budak Thailand ni....

da[Y]un said...

haha...biaso2 ore sebut mek siam, tp yang ni awang siam..bolehke? hahaha