Contest baju raya by itikkejam.blogspot


Tempoh peraduan sepanjang 1 SEPT hingga 17 SEPT 2010. 2 pemenang dengan gambar paling kreatif akan diumumkan pada 19 SEPT 2010.


syarat2 penyertaan, klik sini [ itikkejam.blogspot ]
-
-
-
-
-




dayun di tag oleh cik wan tuk contest ni
sebenarnya dayun da perasan contest ni belum2 ni
tapi niat hati nak join terbatas disebabkan line ternet yang
agak slow siput-siput + takde gambo raya senanya
lagi2 kalo gambo yang snap sorang2
gambo yang taruk kat sini ni pun gambo yang di snap 
ala-ala syok sendiri, SS..huhu
so, nak tak nak sebab da ditag
dayun join diz contest!

last skali dayun kena tag 3 kawan blogger yang lain.. mereka yang bertuah


Comments

::FAIZ FARISH:: said…
Terasa Diriku begitu Berharga
da[Y]un said…
aku da tag sila buat kerja ko..huhu
nak tgk baju raya en faizfarish kita ni :p
::wan:: said…
hehehe..,. TQ dayah sbb anda telah melaksanakn contest ini.. hehehehe

Popular posts from this blog

Mari belajar bahasa sabah...

Perkara 49A. Competent Person–CePSWaM

Kisah di sebalik surah Al-Kafirun