Friday, October 29, 2010

Baby & Toys Contest!


Rock a baby beyond the tip top
♫♫♫ When the wind blow the cradle be rock ♫♫♫


dayun di tag oleh miss fadilah untuk contest ni, tapi dayun takde gambar baby ngan toys sebab baby dayun ni tak suka main menda2 gitu. baby dayun ni suka main bola dan sepak je. dia akan sepak apa je yang boleh ganti bola dan dia tak suka tengok tv macam budak2 lain suka tengok kartun kan...kecuali rancangan tv tu pasal bola n movie shaolin soccer tu mesti dia dok diam depan laptop or tv..huhu




Sorry la mRs.sHaQ kalo tak menepati kriteria/ syarat2nya k. 
klik sini tuk lihat syarat2 contest

ni baby dayun..takdela baby sangat
da 2 tahun umurnya


Nama diberi oleh Imam Kampung Paloh Rawa:
Muhammad Abdul Hakim Bin Kasmuri
Lahirnya baby akem pada 11 Oktober 2008

tarikh tutup contest : 11:59 pm, 26 Nov 2010 

mereka yang di tag 
Han 

baby dayun ni ialah adik dayun yang bongsu
not my anak k..huhu  


3 comments:

iema... said...

ayokkk kene Tag..
tapiiii ieMa tade baby Oh..

mrS sHaq said...

hhaha.. dayun nie kelakar la pulak... bola pun mainan gakkan.. kekekkee... apa2 pun thanks for joining... anyway.. good luck ya

da[Y]un said...

cik iema.. rembat jak gambar baby sbelah umah pun.. kata mRs sHaq.

Mrs. ShaQ: iyake..huhu.tp dayun takde gambar yg dia men bola. asal ada gmbar pun okla kan..huuhu

♫ singgah sat..