Thursday, October 14, 2010

Saya nak beg itu~ giveaway!




Saya nak beg tu
Kalau boleh nak yang first line, nombor tiga dari kiri
Takpun yang stripes2 tu..
Memilih nampak...haha. ntah dapat ntah tidak kan


btw..giveway ni SUPERHERO MAMA yang buat.
ada giveaway mesti ada rulesnya kan...


1. Mesti jadi followers blog sUpErhErO mAma & MZ cOLlectIoNs
2. Copy & paste banner kat entri n sidebar, linkkan.
3. Tajuk entri : Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway!
4. Linkkan entry ni ke entri giveaway di blog mama.
4. due date 03/11/2010
5. Untuk 3 yang bertuah je


2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kau ada fb? hahaha, baru je tau

da[Y]un said...

ko ada ke? ak ingat ko takde.add la aku huhu

Syahirah Korean Secret Skincare, Facial Cleansing Foam Cosmoderm & Supplement Shaklee

Hi guys, Assalamulaikum.. Lama tak update blog. Singgah lalu je. Sejak wujud macam-macam media sosial sekarang ni macam instagram se...