Thursday, November 25, 2010

tAG laSt daY eXam - aNniVerSarY gIvEaWaY!


Wahai cIk daYun..memandangkan anda sudah habis exam, 
so jangan malas nak update blog ekau ni.
Sila jawab tag dari mIss eYda ni. Giveaway ni by mRs. aNa sUzANa 


♫...Selamat Ulangtahun SAYANG...


Tempek banner perkara mesti kan



Syarat-syarat nak join, baca betul2, Kalau tak nampak
pakai kanta cinta, eh! kantan pembesar...

1- Keutamaan yang jadi follower blog cIk aNa ni la,kalo takde blog
create gOogle akaun n follow la blog beliau

2- Copy n paste entri ni balik n letak la banner kat atas ni kat sidebar
blog- bagi yang takde blog leh email je kat cIk aNa

3- Tag 2 orang kawan anda... dan dengan ini cIk daYun nak tag

Mam Mek
aaJa tYnee

4- Yang dah join leh tinggalkan link kat komen bOx entri give away di
blog cIk aNa

5- Keputusan kuar : 28 Nov 2010 ( anniversary cIk aNa time ni)

6- Due date: 26 Nov 2010, 11:59 pm


Ada giveaway, adalah hadiahnya tu...jeng3x


HADIAH UTAMA : SIZE P2-M



HADIAH KEDUA : SIZE P2-M


Selamat ulangtahun yang ke____ cIk aNa. hOpe bahagia ko rasa selamanya. amin!



3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wow, kalau menang jgn lupa saya

::FAIZ FARISH:: said...

blanja MCD k

da[Y]un said...

faiz: sejak bila ko pandai cakap 'saya' ni..haha