Wednesday, November 24, 2010

Wow! Mini Gathering for Sabahan Nuffnangers



Huh! tarik nafas dalam2..


Apa yang aku nak gtaw kat sini ialah aku sangat1000x  teruja bila je buku homepage nuffnang dan terbaca pasal gathering ni. Mini Gathering for Sabahan Nuffnangers! Bukan apa, sebab kan biasa2 gathering blogger yang GB selalu buat tu aku tak dapat attend coz time tu aku kat sabah bukan di semenanjung, so bila tahu ada gathering sabahan nuffnanger ni, excited nak p la kononnya. Bayangkan la most of sabahan bloggers berkumpul... ntah2 si perasan cute Faiz Farish pun join jugak leh jumpa dia...hahaha




But... Niat untuk pergi terbatal dek kerana:


1- Malam tu aku ada BBQ, da planning, siap barang semua dah..kan nanti kalau aku tak p kan rasa x sedap hati la pulak, da janji kan!

2- Sape nak temankan aku p nanti, most kawan2 aku da balik..mentang2la da habis exam kan.

3- Faktor ketiga ni memang tak patut, "tetiba aku rasa malu r nak p" hahaha...
td excited sangat!


Btw, bagi sabahan bloggers/ nuffnangers, kalau korang nak p ni tarikh and tempatnya:

Date : 26 November 2010 (Friday)
Time : 8.00 pm
Venue :Dream Cones, Jesselton Points, Kota Kinabalu


Kalo korang kenal or pernah tahu pasal Syah from Tehtarikmemoirs.com tu, 
dia lah antara orang yang handle gathering ni nanti. Tak rugi korang p gathering ni nanti. 
Selain dapat jumpa most of sabahan nuffnangers F2F, nuffnang maybe akan sediakan some
 t-shirt and badges tapi limited kot. 


So, selamat bergathering sabahan nuffnangers! 


6 comments:

iQapiQa said...

sje2 nk conteng2 kt blog dyah..iqa pon pnah g nuffnangers gathering sbb MALU..kte bkn blogger hebat!heheh

::FAIZ FARISH:: said...

tak nakla pegi... sbb nanti jumpa kau............

De'din said...

bila lah nuggnang nak sampai kedah..
tingin nak join nih!
hihi

btw, follow blog nih

da[Y]un said...

iQApiQa: malu lah penyakit yg susah diubat..huhu. best tak gathering tu?

Faiz : kalo ko x hingin aku lg tak hingin,huh!

De'din : at least nuffnang selalu buat gathering kat semenanjung kan? huhu.. btw tq follow blog dayun yang biasa2 je ni!

Miss Eyda said...

jom pegi. hehe ;)

dayah kena tg kat blog. tgk la k.

da[Y]un said...

miss eyda: kita ada bbQ la fyda sok malam..huhu
nnt dayun jenguk tag tu k! btw tQ n epi olidei.. da abessem lima kita..yuhooo :)