Thursday, December 2, 2010

Dari gaduh2 manja,akhirnya dapat friendship award


Di sini saya nak membuat pemberitahuan terlebih dahulu bahawasanya saya warganegara Malaysia bernama daYah daYun bukan seperti dalam I/C seperti punya banyak masa terluang lalu menukar layout blog dan memasang header budak baru belajar...


huh! sudah2!!


Friendship award ni dari sorang blogger 2,3 hari lepas. Dulu aku kenal dia pasal gaduh2 manja, manja sangat kew..hahaha. Nak tahu kenapa gaduh2 manja? Betul nak? Brother Haw, cIk daYun story kat sini ek, jangan marah haaa.


Okes, korang ada nampak tak radio online dayun kat tepi tu? Keluar sound tak? Kalau tak suka sila mutekan k! Al- kisahnya Brother Haw ni bW la kat blog dayun, pastu dia tinggalkan jejak, katanya dia tak suka bW kat blog ada bunyi2 gini la, lagu la senang cite (lebih kurang gitu la ayatnya masa tu). Sebenarnya bukan dia tak suka cuma kurang selesa je. Kan2 Brother Haw??? Huhu


Then,


Dayun jenguk la blog dia dan gtaw la dia yang dia boleh MUTEkan online radio tu kalo dia tak suka. And then dia reply lagi dan dayun pun reply lagi dan dia pun lagi (masa ni gaduh2 manja la ni..huhu). Aku cuba bersikap positif bila reply komen yang Brother Haw bagi kat aku, tapi maybe ada ayat aku tu yang menggambarkan aku rasa kecik hati kot (takdela kecik hati sangat... bersangka baik pe..ngeh3). 


Last sekali beyeh doh, takde menda...lagipun masa first2 dia bW kat sini dia online kat ofis. Kebetulan sound pC beliau mmg agak high so bila bukak je blog ni terus la mendengdangkan lagu2 dengan kuatnya. Dia terkejut kot masa tu, maklumlah bW kat ofis, dats why kot dia tinggalkan msg gitu fes2 tu.. huhu.Tapi sekarang kami da tak gaduh2 manja dah..haha. Brother Haw ni ada baby cumil... nanti jenguk2 la blog dia ek. Blog dia banyak info tau.. bukan macam blog aku main redah je tulis. 


Blog Brother Haw  http://matahaw.blogspot.com
p/s : Brother Haw maaf ek, kalo ada silap dan salah, taknak tunggu raya tuk minta maaf, n tQ tuk award tu!


4 comments:

Haw said...

hehe.. klakar pulak.. adoi hai!.. gaduh ke?.. mn ada!.. masu tu baru brp hari jadi blogger.. iee! betullaa mn ada gaduh.. dayun yg terasa kot.. tp pasal kat office tu mmg betul sangat lah tu.. semua org terkejut!

da[Y]un said...

haha..itulah dayun tulis gaduh2 manja. Pasal ofis tu mesti kantaoi yg kawan2 ofis kan time kerja bW.hehe

Aisyah AR said...

salam blogger....tambah kenalan yok!!

hamzah ian said...

waaa.. award2..

♫ singgah sat..