Tuesday, December 14, 2010

Saya sangat gembira jumpa mereka semua semula di blog dari jumpa di facebook!


Mereka2 ini hot pada mata saya. Mereka2 ini kawan yang baik pada fikiran saya. Mereka2 ini saya sayang semuanya. Mereka2 ini dan saya... banyak kenangan sebenarnya. Kami makan makanan yang sama [dS], buat rutin harian yang hampir sama [go to class, lab,prep, rush to the field riadah], pernah kena denda sama2 [lari2 cumil pagi2 sebab takde kad matrix, denda sampai 2,3 pagi], outing tempat yang sama, coz we are students of MJSC Kuala Krai and MJSC Kuala Terengganu.... senang cite kami ni satu sekolah la. Berbunga-bunga dah saya rasa ayat entri ni.


Baik je saya rasa bila bahasakan diri sebagai saya... kekeke

Kalau dulu jumpa balik mereka kat laman maya ni di facebook, sekarang jumpa lagi mereka semua blog. Nampaknya mereka semua dah mula jatuh hati dengan dunia blog. Dan ada antaranya lebih awal dari saya. Meh kawan2 saya nak kenalkan mereka2 ni.... Ikut cIk dayun jalan slow2 k, dalam barisan lurus.




kami satu homeroom/kecik kurus/comel/berani/sprinter maktab/ kenangan manis dengan beliau
iaah jual meggi untuk tabung homeroom & satu team merentas desa.

ex-roomate yang sporting/cumil jugak/gila2 kadang2/ main netball/asal letak kepala mesti tidur/
ubat taknak cite pasal dia budak pharmacist..huhu

classmate F5/ mudah senyum & ketawa/ satu geng ngan eesyaheera/ apa lagi ek??? hehe




satu skolah F4 n F5/ nampak sombong tapi tak sebenarnya/ manis dan ayu/bakal jadi cikgu

hepi go lucky/satu2nya pompuan dlm kelas RC masa F5/skrunk sambung master uTm/ 
awek pasir mas ni/ lemah lembut tapi tegas gak

mesra alam/ baik hati/ kadang2 tegas/ sy panggil dia mc'sue



tinggi/budak volleyball/ jangan bising kalo dia tidur/ rajin study/ dulu agak skema skrang tak kot!

F1-F3/ talkative/ mek pasir mas/

takde la rapat sangat tapi dia baik/ kalo dia senyum manis/ sempat satu sekolah 2 tahun




one of mf BFF/adik-beradik dia semua pompuan/geng netball/budak akaun/suka pink
pernah jadi roomate setahun

3 tahun satu skolah/ budak depan bilik masa f1/suka menyanyi nak jd artis kot/
tahi lalat dalam mata/ cantik

zatil mokcik/suka buat lawak/geng netball/suara dia halus/bdk akaun/bff nisa dr
F1 sampai skrang kot



schoolmate F4, F5/ lemah lembut/orang ganu/da ada bf jgn kaco :)

banyak cakap/mesra  alam/ dia cakap dia bdk demok tapi dia comel la/ kalo tak
silap dia anak sulong/ bdk civil engnrng uMp


Gembira jumpa mereka2 ini kat blog sebab leh tahu kisah hidup mereka sekarang dengan lebih details. Nanti kalo jumpa kat luar leh gosip2 sama2 [eish pompuan! xde kerja lain ko ni kan]. sayang kamooo..


p/s tuk mereka2 ini : 
sila nyanyi lagu mrsm dan sebutkan 10 budaya mrsm. hehe..jawab2 kan kena denda kan :)

21 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ee tu lawa

da[Y]un said...

faiz: memang dia lawa pun. knp kalo dia lawa, ko nak ngorat ek mak??? haha

N said...

best kalau jumpa orang alam maya, atleast kita tahu dia bukan fake kan :)

Burp said...

aida comei... hahaha :P

da[Y]un said...

N: huhu..ada betul jugak, tQ for comment

Burp: comei aida..huhu. jenguk2lah blog dia yea. best!

iQapiQa said...

dayun di tag oleh iQa

syaleyana shukri said...

huhu...thanks dayun..=)
tetibe terharu

nur khairunnisa aznan said...

sy pun teharu jgk dayah..hehe

i'm ur 99th follower...:)

da[Y]un said...

iQapiQa : ok..nanti dayun jawab

daYun: sama, menda biasa je..huhu

nisa: tQ nisa follow dayah.. sy teruja bila jumpablog kamooo..huhu

anith khamaruzaman said...

thanks dayun.. touching nye. :)
thank you so much!

da[Y]un said...

anith: sama2..takde apa la. dayun pun gembira jumpa korang kat sini.huhu

Hepi blogging...

biey said...

syg...x sangka i pn ada dlm blog u..hehe...yengkayu...

da[Y]un said...

cik biey: kenapa blog u i tak boleh bukak??

biey said...

hehe...i bt private blog i...tkt ada org termuntah bca blog i...hehe...meh sni awk punyer e-mail...i add jd follower...

da[Y]un said...

oic.. dayun.0211@gmail.com

biey said...

ok yg...try...rasonya buleh doh...

biey said...

ok yg...try...rasonya buleh doh...

da[Y]un said...

takleh la cIk biey..gano nih..huhu

nur khairunnisa aznan said...

cik biey, nk follow jgk..this is my email..
nisa_xoxoyuhuu@yahoo.com

da[Y]un said...

cIk biey sila approve..huhu

biey said...

cik khairun syg...add je la jd follower..sy x bt private dah...tp gak..jgn munth deh...heee