Wednesday, December 15, 2010

Tag 2x5 dengan entri buka dan menang, dr iQapiQa



Bismillahirrahmanirrahim... tag  from iQapiQa, tq dear :)


Arahan dari kementerian daYah daYun small d big Y:
1- Baca soalan dengan teliti
2- Fikirkan dengan baik jawapan yang akan ditulis
3- Jika telah bersedia, boleh mula menjawab bermula dari sekarang
4- Tiada had masa untuk menjawab [tapi janganlah lama2 sangat]
5- Setelah siap sila publish jawapan anda ala2 publish journal setelah mendapat pengesahan blogger.com!


  • Benda yang paling penting dalam hidup
  • Dimanakah korang akan melangsungkan perkahwinan korang dan temanya
  • Adakah korang sedang bercinta sekarang
  • Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang
  • Novel, buku,majalah terakhir korang beli
  • Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra
  • Bila tarikh lahir dan dimana korang sambut tahun lepas

7 soalan kat atas ni cIk daYun dah pernah jawab dalam tag sebelum ni, so sila klik entri buka & menang untuk tahu jawapannya. tenkayu :)

  • Benda yang terakhir dibeli dengan duit sendiri: Air teh O peng kat cafe semalam

  • Dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang: Takde bf nak jumpa watpe

  • Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup: My future husband..haha getek

  • Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi: Ibadat [Mekah], bercuti [Dublin,Ireland] terpengaruh dengan teletubbies.

  • Pilih salah satu peluk atau cium: jap nak baling syiling dulu

  • Beritahu 3 benda tentang orang yang tag kamu:
        budak ganu/ ex-schoolmate/ dulu suka main netball

  • 5 rakan blogger yang anda nak tag:
        Faiz Farish [kalo ko sudi yea mak]/ kyoo-reza/ nisa/ anith/ siapa2 je...


DoNe! sah! DoNe!

header lama blog dayun...suka header ni

4 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Malas la aku Dayun... Ni budak2 je buat...dewasa la sikit...

iQapiQa said...

tQ sudi layan tag

da[Y]un said...

faiz: ekleh..bajet dewasa sgt la ko tu. tak nak sudah ada ak kesah..haha

iQapiQa: sama2 iqa

Heidi Shafiq said...

wah tag.. :)