My schedule for today :)



Bismillahirrahmanirrahim...
Segala pujia-pujian bagi Allah, Tuhan sekalian alam...




Isnin : 17 Januari 2011


08:30 am: Dayun at Organic Lab/ Check pH for seaweed titration last week/ Calibrate pH  for Cadmium (II) Stock Solution.
10:00 am: Attend Biochemistry Class (tak suka la kelas ni, biOlogi je byk..zzz)
12:00 pm: Meeting with supervisor (Ayat femes beliau," ado gapo mek?")
01:00- 02:00 pm: Break jap, Makan la apa lagi......
02:00 pm: Next station, Sulaman Central Post office (baca dengan nada anounce kat dlm kTm tu ya). Need to submit LI form.


Then__________________will be thinked later on!


09:00 pm: Wajib tOnton setiap isnin: No Ordinary Family ^______^
Bye2 everyone..nak bersiap p kampus uMs terchenta. :p

Comments

8.30: tpi rsnya dayah sapa kt kampus tdi dkt ngan pukul 9 kn? ngee~~
10: sya pun ado klas jgk
12: tpi naik bas balik ip jgk kn tdi? hehehe
2: semua surat LI dpt blako doh ke? bestnye.. huhuhu
da[Y]un said…
faiz: motif?mana tau ko nak bawak aku p jalan ke
jd ko tau la bila aku free..hahaha
da[Y]un said…
jawapanku untukmu wan: kui3

8:30 baru mandi, jd jam dkt jam 9 baru jln
12:00 da balik IP,sebab supervisor takde la pulop, and kena p awal pej.pos sbb diaorg break jam 2.30pm..huhu

Surat Li ada satu lagilum dapat. sakit hatinya wan, p pej pos, sampul pos express yg A4 punya da habis stok. huh penat jalan jauh2!
ooo.. dayah g pej pos mno? lintas ko kk?? ore baru so jah dpt, 2 lagi kena tukar tmpt sbb tu jbtn kesihatn utk budak spu jah.. huh! kurang asam sngguh.. dop thu nk pilih mno lagi ni.. huhuhu

Popular posts from this blog

Mari belajar bahasa sabah...

Perkara 49A. Competent Person–CePSWaM

Kisah di sebalik surah Al-Kafirun