Monday, January 17, 2011

My schedule for today :)



Bismillahirrahmanirrahim...
Segala pujia-pujian bagi Allah, Tuhan sekalian alam...




Isnin : 17 Januari 2011


08:30 am: Dayun at Organic Lab/ Check pH for seaweed titration last week/ Calibrate pH  for Cadmium (II) Stock Solution.
10:00 am: Attend Biochemistry Class (tak suka la kelas ni, biOlogi je byk..zzz)
12:00 pm: Meeting with supervisor (Ayat femes beliau," ado gapo mek?")
01:00- 02:00 pm: Break jap, Makan la apa lagi......
02:00 pm: Next station, Sulaman Central Post office (baca dengan nada anounce kat dlm kTm tu ya). Need to submit LI form.


Then__________________will be thinked later on!


09:00 pm: Wajib tOnton setiap isnin: No Ordinary Family ^______^
Bye2 everyone..nak bersiap p kampus uMs terchenta. :p

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Motif???????

::wan fadhilah:: said...

8.30: tpi rsnya dayah sapa kt kampus tdi dkt ngan pukul 9 kn? ngee~~
10: sya pun ado klas jgk
12: tpi naik bas balik ip jgk kn tdi? hehehe
2: semua surat LI dpt blako doh ke? bestnye.. huhuhu

da[Y]un said...

faiz: motif?mana tau ko nak bawak aku p jalan ke
jd ko tau la bila aku free..hahaha

da[Y]un said...

jawapanku untukmu wan: kui3

8:30 baru mandi, jd jam dkt jam 9 baru jln
12:00 da balik IP,sebab supervisor takde la pulop, and kena p awal pej.pos sbb diaorg break jam 2.30pm..huhu

Surat Li ada satu lagilum dapat. sakit hatinya wan, p pej pos, sampul pos express yg A4 punya da habis stok. huh penat jalan jauh2!

::wan fadhilah:: said...

ooo.. dayah g pej pos mno? lintas ko kk?? ore baru so jah dpt, 2 lagi kena tukar tmpt sbb tu jbtn kesihatn utk budak spu jah.. huh! kurang asam sngguh.. dop thu nk pilih mno lagi ni.. huhuhu