Saturday, January 8, 2011

Selebriti malaysia dagu cantik chantek...hehe


Apa khabar Malaysia...
Apa kisah sudah isu hangat di blog sekarang? Ala..isu perempuan bertudung, shawls melaram tu la. Aku malas nak komen sangat, tapi aku setuju la dengan statement jOegrimjOw, semuanya kembali kepada niat kita kan.


Okes, tak nak argh cerita pasal tu. Dayun nak cerita pasal aset selebriti-selebriti Malaysia ni. Korang kan suka cerite pasal artis, asal ada gosip sikit terus google. Melodi, fuhhh!!! komfem layan kan. Sila mengaku..hehe. Bukan nak gosip nak apa, cuma kat bawah ni dayun ada tempek foto-foto selebriti malaysia yang punya dagu yang cantik-chantek.


Ni bukan ranking by google k! Ni pilihan dayun sendiri. Kalau tengok cerita yang ada selebriti-selebirti kat bawah ni, menda first yang dayun perhati ialah dagu diaorang. Cantik la bagi saya, tapi kalau korang tak tahu la. Meh kita buat minyak dagu. Eh! silap meh kita tilik menilik dagu mereka-mereka ini.



Lagi...

Dan Lagi...

Seterusnya...

Akhirnya...
cIk daYah: Eh, eh! Hanis pun dah jadi selebriti?
cIk daYun: mestilah.. top 10 google rank tu. selebriti blog.. huhu




Bront Palarae: Baru adil cik dayun, gua wakil selebriti lelaki.
cIk daYun: Nak jugak. santek sangat ke? ngeh3



8 comments:

zaira said...

:( tak best ada radio kat blog... bising.

da[Y]un said...

huhu..kasi mute je la.
btw, mekasih yea

::FAIZ FARISH:: said...

apsal takde pic aku?
aku punya dagu pun cantik gak...

cik nani said...

alaa...diorg ni kebanyakkannye bottox je lebih..bukan dagu semulajadi pon..

::wan fadhilah:: said...

dayah.. dagu ore lawa dop? hehehe

biey said...

yg, hanis zalikha tu saper?

da[Y]un said...

faiz: maaf ini bukan tempat publisiti yea mak!

cIk nani: botox ek? erm..kalo korea plastic surgery byk kan.huhu

Wan: come dh ngan wan,tp xleh lagi masuk geng dagu ni argh...huhu

da[Y]un said...

biey: HanisZalikha tu blogger otai,blogger femes hemes. Ada link blog dia kat tepi tu. Dlm ranking google malaysia dia tersenarai dlm top10 nama orang yang dicari tau.

http://www.hmetro.com.my/articles/Rungkaimisteri/Article/

Ni link harian metro cite pasal dia..hehe

♫ singgah sat..