Thursday, March 10, 2011

Gegurl, u add i jadi kawan sebab u bimbang i kaco bakal bf u ke?


Subhanallah...

Aku yang buruk sangka ke apa ni. Husnuzon! Husnuzon! Huh..malam semalam aku buat kerja underground sikit. Maaf yea gegurl i terpaksa jadi stalker kejap sebab i rasa you dah silap faham tentang i. hehe. Aku bukannya nak buruk sangka atau apa. cuma rasa lain je bila si gegurl ni tiba-tiba add aku jadi kawan kat fb. dan aku dapat rasa dia add aku sebab ada kaitan ngan mamat sorang ni, bagus aku namakan mamat ni 'abang tagap' hahaha...

So aku terpaksa la buat kerja-kerja risikan sikit supaya aku tak terus bersangka buruk kan. 



Sebenarnya gegurl ni selalu la gak aku tengok dia komen kat wall abang tagap ni. Sekali lepas dia add aku sebagai kawan aku pun text la dia ucap terima kasih la kan sebab add aku walau tak kenal pun. Pastu dia buat status nak tulis pasal abang tagap tu kat blog dia. Dan hasil risikan aku jumpa lagi dia punya blog, Memang jadi stalker habis-habisan la aku malam tu. Ya ampun, maafkan aku ya gegurl >.<


Yang buat aku angin sikit, tapi nak tergelak pun ada, dia post la entri pasal dia jealous la coz ramai je pompuan yang komen kat wall abang tagap tu. Sekali ada satu ayat tu cam tuju kat aku. Bukan aku nak bersangka buruk ke apa la kan. Tapi selepas diselidik la kan memang part tu cam tuju kat aku. Ala sebenarnya gegurl ni bimbang je kot2 aku ada apa-apa ngan abang tagap tu. Kami kawan je k. Kawan satu malaysia...hahaha.


First tu aku ingat gegurl ni kapel ngan abang tagap tu, tapi hasil risikan seterusnya aku dapat tahu yang dia yang admire abang tagap itu sebab dia jealous semacam je. Takpe gegurl, aku faham sudah..biasalah tu kalau kita minat orang kan. Aku doakan korang ada jodoh la..lagipun lama sudah kan gegurl kenal abang tagap tu. amin!


Tapi kan kalo betul gegurl add i sebab nak tahu siapa i ni sebenarnya, apa la hubungan i ni ngan abang tagap tu... satu je i nak gtaw ngan you gegurl. Kami hanya kawan internet, sahabat laman sosial fb, teman plan Upax celcom. Takyah la nak jeles ngan i yea. huhu..and sebelum terlupa maaf jugak sebab buat semua ni...


AkuGumbira-KauGumbira-DiaGumbira...

12 comments:

Ana Montana said...

nie mesti kes cemburu kaw2 kan??
hahahahaha..

::FAIZ FARISH:: said...

lol

iQapiQa said...

pehh..br admire..
hehhe
lame xjenguk cini

WanFadhilah said...

huahuahua.. memang sangat nak tergelak kalu ada ore lagu ni. samo la macam ore dulu. tiba2 jah g add kt fb, pah tu soal siasat ore macam2 ngan laki tu.

sya nak kata, kalau lah dia dah betul2 suka kt laki tu, tak yah nak ungkit kisah lama.. biar dia dgn kisah dia, kita dgn kisah kita. kalau nak korek kisah yg lama, macam tak betul la jugak.. huhu

da[Y]un said...

@Ana Montana haha..no komen la ana =)

da[Y]un said...

@::FAIZ FARISH:: =)

da[Y]un said...

@iQapiQabiasala tu iQa, dayun faham jgk..hehe

da[Y]un said...

@WanFadhilah ooo..ada pengalaman rupanya.hehe...

bebellago: dont worry semua, dayun ngan gegurl tu baik2 aje. bab kata usop: miscommunication >.<

HonEyBuNNy said...

salam..ish2...cemuru punya pasal kan....

da[Y]un said...

@HonEyBuNNy huhu..biasalah pompuan kan. tp xde apa la. kteorg ok je.salah faham je..huhu

Miss Eyda said...

hahaha..abang tagap nie yg mana nie? hahaha adakah seperti yg eyda fikir. hehe :p

da[Y]un said...

@Miss Eyda hahaha.. totally not abg tagap a.k.a abg sanggul tiada sudah tu.hehe. ini abg tagap maritim guy cik fyda..huhu

♫ singgah sat..