Thursday, March 17, 2011

Pembetulan ya..pompuan ini bukan pink lover


adoii..mentang-mentang layout blog ni warna pink
terus budak-budak ni ingat aku suka pink
ok! ok! memang la dayun suka pink but not totally like k
just 70/30 mean 30% je aku suka kaler pink ni


saya green lover ok!
haha..tak caya tengok katak-katak tu warna hijau kan?
mana ada katak warna pink..kekeke
jenuh dah dop main padan warna
balik-balik kaler pink jugak pompuan ni pilih
tak kan nak letak layout hijau kot, dah la my mr froggie
dah kalernya hijau... hehehe.


ingat lagi tak dayun ada cakap pasal laptop dayun
ada masalah ngan skrin Lcd tu kan, erm..
sebab takde duit lagi sekarang nak ganti Lcd tu
so, buat sementara ni begini la rupanya laptop saya
janji boleh buat kerja dan siapkan final year projek..hehe
taaraaaa...


LCD Samsung SME1920 - Ko ada??? hahaha

bebellagi: malam ni start satu lagi bisnes...hope ada sambutan. nanti kite ceghite lagi yea.

8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Eh Riaknya............

lini hasnan said...

wow, bisnes skg!

WanFadhilah said...

waaaa!!! skrin tu sangat besor. huhu

puteraduyong said...

hehe...best dpr skrin tu... tapi takleh bawak kemana2.. :P

da[Y]un said...

@::FAIZ FARISH:: ko jeles senanya kan faiz..huhu

da[Y]un said...

@lini hasnan huhu..bisnes biasa je, huhu..

da[Y]un said...

@ WanFadhilah besar punya..leh buka panggung ni. hehe

da[Y]un said...

@puteraduyong aa..itulah kekurangannya..nak wat camne putera duyong, putri ddayun tak mampu lg nak baiki skrin lcd laptop tu.hehe