Posts

Showing posts from May, 2011

Chemist to be: bila kelas amali jadi kelas seni

Image
belek-belek folder album terjumpa 'diaorang' ni mula la dok flashback kisah hidup kat sini malas nak story,tapi yang pasti mula berat hati nak tinggalkan negeri ini, tempat ini, especially kawan2 yang bila ntah nak jumpa lagi


macam pengakap pulak pakai tudung ce gitu


tingginya tocang!!!

dekat lab ada baby? siapa babysitter ni

lab assistant pun kena skali

perasan cikgu..tp memang layak pun

kena sumpah mungkin


paling cumil


miss fyda shawl lilit2




ribbit...ribbit

kelas amali tamat...objektif tidak tercapai. tiada kesimpulan



Segmen : Penulis Senja Cari Blog Blue and Pink

Image
Dari blog Mashuhey - FynnJamal - PuteraDuyong,  semalam dayun jumpa lagi satu blog yang pemiliknya pandai,  suka tulis puisi-puisi  yang best. Kerabat A.Samad Said seterusnya ini ialah  PenulisSenja (PS)



Segmen: Penulis Senja Cari Blog Blue and Pink Blog pink? ada la jugak sikit..biru ada la sepuloh sen 2 kat blog si greenlover ni


Kenapa suka piNk?
Aku suka pink Tapi ku bukan pink lover Aku suka pink Tapi bukan untuk diperaga sebagai  aksesori mahupun pakaian semata Aku suka pink Kerna fitrah manusia sukakan warna Aku suka pink Kerna kelebihannya masuk je ngan pelbagai kaler Suka pink tak semestinya kerana ku gegurl Aku suka pink  Kerna tampak indah, lembut  pada pandangan mata dan pada si pengguna



Kenapa suka biRu?
Biru Biru lembut, biru gelap semua aku sapu Kalau dulu la baju kurung mostly warna biru Sebab utama nak sesuaikan dengan warna kulit aku yeala kulit hitam manis macam aku takkan nak pakai kaler terang-terang sangat kan. Nanti kontra tertukar plak ngan   minachi kat jalan masjid india tu. Sebab tu …