Monday, July 4, 2011

Macam ni baru best

Assalamualaikum..
huh! da sebulan lebih tak update blog. banyak menda nak dicerita sebenarnya. tapi maklumlah sejak putus dengan monster kuning, balik kampung dah susah nak online. kadang-kadang rindu jugak dengan monster kuning, tapi nak buat macam mana DIGI kat kelantan ni hampeh..GPRS jew..adoiiiyaaa..


Sekarang dayun ngah praktikal sebenarnya. belum lagi cite pasal praktikal..yang tu kita KIV dulu k. Ni nak cite pengalaman dok kampung yang best. especially bila kenduri kendara. minggu lepas dayun ada p majlis tahlil. yang bestnya makanan yang dihidang semuanya memang ala kampung la. dayun LIKE.hehe. part paling suka kalo kenduri ke majlis2 macam ni ialah cuci pinggan gelas, periuk tolak tepi k..takmoo..huhu.


Jom kita skodeng2-tilik menilik gambar kat  bawah ni.









senyum..tak perlu kata apa-apa..hehe



kla..lain kali dayun story lagi k..bye2 :)

2 comments:

toblerone said...

wah! pktikal mn yah? :D

da[Y]un said...

praktikal air kelate yg oii..hehe