Thursday, August 25, 2011

Filem raya wajib tonton


Filem raya wajib tonton..wajib bagi aku la. Tengok trailer cam best. Aku kalau filem tu ada je pelakon komedi especially geng2 raja lawak ni, komfem tak lepas peluang menonton filem ke, drama diaorang. Tapi memandangkan raya taun ni di Kelantan dan memang akan bermastautin di sini sementara ni, nampaknya takleh la serbu panggung.








Filem RAYA TAK JADI ni kan, kalau geng bujang sepah si lalitamplom ikut berlakon mesti lagi best. Rasanya sepah lum ada berlakon filem lagi kan? Ke ada? Layan drama diaorang kat AstrOPrima tu pun best. Superbbbbb r sepah.





Oleh kerana aku tak dapat tonton kat panggung, maka dengan ini aku memohon kepada taiko2 link drama/ filem sila segerakan upload link tuk 2 filem ni yea nanti. Korang kena la kesian kat aku, korang je tempat aku bergantung harap. Buat ayat kesian...




bebellagi: mood nak tengok drama/telemovie raya lagi tinggi dari nak p beraya. Apapun habiskan puasa dulu dayun... heee

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

aku nak tgk hantu bonceng

da[Y]un said...

cik epal buat review pasal cite ni..dia cakap best! tak sabar aku nk tgk..huhu