Friday, December 23, 2011

Entri Minta Puji...

Bismillahhirrahmanirrahim...


Huh! Huh! Huh!
Tak boleh fikir la. Tak tahu nak mula dari mana. Padahal banyak je nak cite. Inilah padahnya kalo da berbulan tak update blog. 2,3 bulan ni aku just blogwalking je skodeng2 blog orang. Layan cite sweet sour diaorang, Blog aku plak jenguk2 skali skala je.


Ni tengah semai, baja, biar bertumbuh azam baru supaya empunya blog ni cik dayah dayun rajim sikit hupdate blog. Entri ni kira penyuntik semangat untuk aktif ber-blogging balik la ni. Tapi kan, apa yang mengherankan aku la, en. nuffnang bagi buffered earning - metered earning kt blog yang cikai ni walaupun beberapa bulan tak hupdate. Bukan satu tapi tiga. Time aku gila2 update, post entri tu ini sebab banyak sangat stori nk mori kan, takdela baik hati dia nak bagi special earning kat blog aku ni.


Btw, wateva la.. hope pasni istiqamah sikit aku update blog ni. Supaya la tak jadi cam umah terbengkalai, terbiar kekgi kan berhantu la pulak. Doa-doakanlah jugak yea hehehe. The end....


bebellagi: MINTA PUJI dalam bahasa sabah bermaksud MENGADA-NGADA

No comments: