Posts

Showing posts from March, 2012

Menjawab persoalan ke mana aku menghilang...

Image
Bismillahirrahmanirrahim...

"Menjawab Persoalan Ke Mana Aku Menghilang"  begitulah bunyinya tajuk diskusi kite pada hari ni. Helloooo dayun, tak payah nak berdiskusi sangat la, cakap biar terang terus. No spelek2 k.



Yeala2 aku cite2, aku cite.Itu hari blogger adaabdullah pun da bising2 tanya kenapa aku da lama tak hupdate, abaikan cegituuu je blog ni. Jawapan biasa yang tak berapa boleh jadi alasan sangat la.. TAK DE MASA FREE. Okla, kalau korang perasan dalam entri yang sebelum ni, aku ada buat entri pasal da Q-Licious da bomb kan. Tu name company aku la, mean around 2 bulan ni aku banyak mem-busykan diri dengan hal2 company. 

Wah kelas ko jah, da pandai main company2 da sekarang!

Aku join GEMS program sebenarnya. Training untuk lepasan graduan yang belum dapat kerja. Kalau nak tahu lebih pasal GEMS ni leh search kat mygemsprotal k. Whole cost ditanggung by kerajaan dan everyone dapat elaun bulanan. So, everything yang aku makan, tempat tinggal kat sini aku xyah bayar sesen pun.…