Players # bollywood action ala hollywood!


Syok owh tonton movie ni. Aksi-strategi-sound video fuhhh!! memang ala-ala hollywood punya action movie la. Lagi syok owh tengok movie ni pakai tv LED yang besoq tu, dahla sound speaker pun gempak, lagi la layan aku nengok cite ni. Kalau korang-korang yang belum lagi tengok cite ni, silalah segera menonton. Tak rugi kalo korang tengok movie ni.








Hero ngan heroin dia pun okehhh la. Tapi tak syok sangat tengok si Sonam Kapoor berlakon. Yang lain no problem. Cerita ni pasal rompakan. ko cilok aku aku cilok kau. lebih kureng macam tu la. Tak nak story panjang korang tengok la sendiri. baru tau syok tak syok movie nie..huhu


Assalamualaikum :)

Comments

da[Y]un said…
huhu...yorla xkan gohit gustan. ;p

Popular posts from this blog

Mari belajar bahasa sabah...

Perkara 49A. Competent Person–CePSWaM

Kisah di sebalik surah Al-Kafirun