Wednesday, August 19, 2015

Teater RESDONG's Mai Lagi: Teater Pocong Kampung Melayu


Haa.. 
Ni nak ajak pakat-pakat buat ramai ni
Sejak dok Penang pulau mutiara ni cik dayun dah terjebak ngan aktiviti teater pulak. Tapi aku jadi penonton je la.. penonton dan peminat setia pementasan teater dari geng Resdong's: Persatuan Teater Pulau Pinang. Teater diaorang ni setakat yang aku tengok semuanya genre komedi. Even dulu sekali dia buat teater ala bangsawan tapi tetap dalam genre komedi.


So, siapa2 yang dalam Penang yang dok luar Penang pun boooleh jom la pakat mai ramai-ramai memeriahkan teater Pocong Kampung Melayu ni. Setakat aku dok follow teater depa ni aku tak pernah kecewa lagi la sampai setengah teater yang diaorang pentaskan tu 'Nora rasa.. Nora nak bagi 4 bintang' erkkk... satu bintang kena simpan. huhu. 


Tarikh: 28 & 29 Ogos 2015 (boleh pilih la hari apa korang free)
Tempat: Dewan Budaya USM
Masa: 830 malam
Harga Tiket: RM15.00 


Korang bolehla contact kawan dayun sorang ni brother Acan untuk beli tiket
Acan Resdong's : 017-477 0730

or korang boleh view blog/ fb geng resdong ni untuk lebih info:

13 Ogos 2015 Teater Pentaskan Kisah Sebenar Pocong Kampung Melayu S.Harian

No comments:

♫ singgah sat..