Posts

Showing posts from December, 2015

Being Jealous | Jealousy

Image
credit all to Google

Lazada Online Revolution #INCASEYOUMISSEDOUT

Image
Bak Kata Miss Farrah MF bulan Disember ni dikategorikan sebagai bulan oniomania. Pasaipe? Pasal bulan ni la bulan paling banyak sale. Tak cukup dekat shopping2 mall kat penang ni dah buat aku rambang mata ngan Year End Sales ni ditambah lagi pulak dengan online sale yang offer discount 'pecoh palo' sangat menguji tahap oniomania aku ni. Mana taknya asal blogwakling pakat dop cite pasal online sale, check email lak berlambak masuk newsletter dari online shop yang aku follow pasal sale diaorang. Sabar je la.

Apapun jadilah pembeli bijak.. hehe. For those yang terlepas LAZADA Online Revolution bolehla usha tengok mana yang berkenan. Yang dah pun boleh sambung lagi tapi beringat ea jangan terover lak. 



PERSEMBAHAN KHAS "TRIBUTE TO YUS JAMBU" GANTI LAWAK UTAGHA 2

Image
Ingat lagi tak entri sebelum ni meq ada promote pasal LAWAK UTAGHA 2? Nak dimaklumkan kat sini Teater tu dah ditukar jadi Teater Khas Tribute to Allahyarham Pak Yus Jambu. Baru nak update ni, masa begitu mencemburui meq...


GEORGETOWN - Teater khas tribute bagi mengenang pemergian pelawak terkenal tanah air, Yusri Edoo atau lebih dikenali sebagai Yus Jambu akan diadakan oleh aktivis seni Pulau Pinang. Produser dan juga Pengurus Produksi Persatuan Teater Presdongs, Hasrol Hisham berkata, teater berkenaan diadakan bagi menggantikan Teater Lawak Utagha 2 yang sebelum ini dirancang untuk menampilkan arwah sebagai pelakon utama.
"Kami sendiri terkejut dengan pemergian Yus. Berikutan itu kami ambil tindakan drastik untuk membatalkan pementasan berkenaan.
"Namun untuk mengenang jasa dan menceritakan kisah perjalanan seni arwah, kami menggantikannya dengan teater tribute khas yang diberi judul Teater Satu Perjalanan Seni: A Tribute to Pak Yus yang dianjurkan oleh Persatuan T…