Wednesday, March 31, 2010

Ole-ole dari Jakarta Oleh Yuka-Luv

test!...test!
ok..diz entry is a STICKY MODE ENTRY, sila skroll ke bawah tuk entry2 seterusnya k!.hehe


actually dayun ada baca pasal ole2 dari yuka-luv ni belum2 ni di blognya tapi xde ler terdetik nak ikut contest ni. tapi after baca entry ni di blog cik bunga rasa cam nak ikut je contest ni.hehe..ngada2 dayun! ok, contest ni cik yuka-luv buat becoz sila baca di bawah:

"...sempena program jalan-jalan cari makan yuka ke Jakarta/Bandung pada 12-16 Mac 2010 ini, yuka berhasrat untuk membeli cenderamata untuk diberikan kepada pengunjung blog yuka-luv ni...namun demikian tak dapat la yuka nak bagi kepada semua....( biasalakan masalah bajet pastu masalah nak bawak banyak2)..untuk berlaku adil...pemberian akan dibuat melalui cabutan bertuah..."

kalo nak join contest ni.. follow the steps below k:

1. buat satu sticky mode entry guna tajuk ole-ole dari jakarta oleh yuka-luv sampai tarikh tutup contest ni-
30  mac 2010.
2.  tinggalkan link anda di commentbox entry ni di blog cik yuka
3. then, sila nyatakan referrer anda tuk contest ni [ cik yuka luv sendiri ]
4. terbuka to all rakyat malaysia la...not PATI k..hehe
5. due date 31 mAc 2010

tuk lebih jelas lagi, korang bleh jenguk sendiri blog cik yuka-luv k.hehe gudLuck!

No comments: