Sunday, April 4, 2010

@@April_giveaway@@ by zie fauzi




http://emo.huhiho.com
April giveaway by zie fauzi

dayun join ni sebab dipelawa oleh cik zai kulim. kiranya cik zai ni ler dayun punya referrer k

Giveaway yg dibuat oleh cik zie fauzi ni bermula dari 1 April-30 April 2010 ni. cara memilih pemenang mcm contest2 yg biasa ler baby, tapi ada ler syarat2 sampingan gak. hadiah untuk 2 org yang bertuah n seorang referrer terbanyak. so, kalo korang berminat  nak join menda ni, nak memeriahkan giveaway by cik zie fauzi ni sila baca di bawah:

1. Sila follow blog cik zie fauzi kalo nak dapatkan sebarang update terbaru tentang  giveaway ni.

2.  Buat entri paling simple pasal giveaway ni, pastu state kan dr mana korang tau pasal giveaway ni means referrernya siapa ler [ kalo korang baca kt cni, dayun ler referrernya]

3.  Last sekali tinggalkan:
(a) jejak korang ----> url korang
(b) nama follower korang sbb kata cik zie nama follower ngn komen korang maybe berbeza
(c) email tuk info kalo menang ler
p/s: semua2 ni kena korang kena tempek kt komen di entri APRIL GIVEAWAY by ZIE FAUZI je, len tempat xdilayan..
ok..gUdLuck :) http://emo.huhiho.com

1 comment:

elyn said...

jom la join contest wavex ni..
referrer : Dzailin

http://wavewsa.blogspot.com/2010/04/contest-untuk-bloggerhadiah-hadiah-best.html

♫ singgah sat..