Thursday, April 29, 2010

berBELOG dapat title ustazah...


Ustazah, tumpang lalu sini ye....March 31, 2010 1:06 PM
hm, btl la ustazah.... April 14, 2010 10:30 AM
motif apakah Entri ini wahai Ustazah? April 20, 2010 7:47 AM
Ustazah... April 21, 2010 9:12 AM
Wah ustazah pakai Jeans... hm.. Ustazah ni stylo juga ya.. igtkan tau pakai baju kurung ngan jubah ja... April 22, 2010 10:17 AM
Sah Ustazah,,,,, April 23, 2010 10:06 AM
Maaf Ustazah, lama ndak singah sini bah... hehehe  April 29, 2010 1:59 PM

-
-
-

mengapa ustazah? kenapa? korang tanya la DIA sendiri..
terima kasih la kepada DIA sebab bagi ak title ni...( walaupun x layak )
terima kasih gak kepada DIA sebab sentiasa jadi pengktirik setia kat blog dayun yang biasa2 jak ni
lagi terima kasih kepada DIA sebab sudi follow and jadi kawan dayun di laman maya ni
lagi lagi terima kasih kepada DIA sebab selalu pos entri2 yang buat ak gelak sorang2 ( lepas dia tukar job nnt adakah DIA masih aktif mengepost entri2 yang best? )

DIA yang dimaksudkan..ehem2


 [ halal yea faiz ustazah cilok n edit pic ini ]
◕‿◕

 

4 comments:

miss hav0c said...

pewitt peminat di alam maya

da[Y]un said...

haha..banyak la peminat

::FAIZ FARISH:: said...

Ustazah, ni sebab takde Ideakan? tu la Terpaksa Post Entri begini... Kan kan kan? Sila Ngaku.. hehehehehe.... Cilok Pic saya ye Ustazah... Bayo bayo... Rm10ribu...

da[Y]un said...

hahaha..sila tanya DIA?
ala faiz ko nak RM10 ribu sebab ko nak wat duit hantaran kan? kan? sabah kan hantaran mahal...

♫ singgah sat..