Tuesday, April 27, 2010

kalau dulu mandi sungai, laut, waterfall sekarang...


Official letter to mr.masa : i curi masa study untuk entri kali ni...mohon diluluskan!

Skodeng barang2 dalam beg :
1. Set persalinan
2. Set mandian
3. Sunblock
4. Makanan...oopps! not allowed ✖‿✖

Ini bukan barang yang di packing untuk balik kampung k, ni barang2 yang akan dayun bawa kalau p waterpark. mak oii..lamo doh dayun tak p wAtErpArk, tHemEpaRk, apa lagi setapak, carpark...ok dayun tolong jangan mengarut, saya tahu anda tension mau exam  sPectRoscOpy orgAniC esok! Last dayun p themepark pun masa matrix rasanya, p gEntinG hiGhLaNd nGan family besar dayun tu.

Actually, dua tiga hari lepas mama ada kol gtaw nanti dayun balik nak bawa kitaorang adik beradik p Bukit Merah Lake Town Resort kat Perak tu...huhu. dayun suka, suka sangat2 [ nada gedik yea ] sebab sana ada waterpark, so boleh la melepas rindu, gian nak mandi kat waterpark..abah, support entrance fee nanti k ✖‿✖



First waterpark dayun p, dEsA wAteRparK.. suka main gelongsor ni. sanggup panjat tangga yang tinggi tu tiga empat kali semata-mata nak turun slide yang tinggi ni..ngeh3.


bakal diterjah...✖‿✖


[ bUkiT mErah wAterpArk ]


Miz Athirah anak pakcik Basir, baik ko sediakan duit yang cukup sebab kau dah janji nak bawa aku pergi sini kan cuti ni? 


p/s : kepada sesiapa yang ada tiket free ke, nak sponsor tiket themepark ke saya dengan tiada rasa segan silu menerimanya..ngeh3 ✖‿✖


9 comments:

Dewi Hiu bt. Iskandar Hiu said...

Beznyerrrr!!!! Nak ikut jugakkkkk!!!! Hanyway... wish u ol d'bez Dayun~

da[Y]un said...

jomla dewi...sekali skala bukan selalu.huhu. btw tQ dewi ✖‿✖

Alynn Notnot said...

lame gila x dpt pergi waterpark dgn family :(( parents makin sebuk :(( nk berenang pun berenang dlm hati je la kahkahkah :))

da[Y]un said...
This comment has been removed by a blog administrator.
da[Y]un said...

alynn: huhu..
buka shower tadah besen besar kat bawah berendam berenang la selama mana yg mahu :p

fadilah said...

waa..nnt nk g gambang waterpark ckp..tempat aku tuh..ngeh3x

::FAIZ FARISH:: said...

Maaf Ustazah, lama ndak singah sini bah... hehehe

::FAIZ FARISH:: said...

Kawan si Kyoo bah pulak ko ni Ustazah....

da[Y]un said...

lor..ko baru tahu kew.
kosmate dia la faiz GSA,FA..huhu