malam melaram ekspress..alkisahnya


Kenapa melaram ekspress???

Tersebutlah kisah pada 7 Ogos 2010 i ikut la dinner kitaorang punya kos Kimia Industri kat Promenade Hotel. Al kisahnya yang i nak kisahkan kat sini, tak prepare ngat pun nak p dinner ni. padahal dari sem lepas lagi di bagitahu ada dinner kos kitaorang buat pertama kalinya dlm sejarah..haha. Tapi tut!tut! seminggu before dinner ni gedikz i datang nak join dinner ni,ditambah termakan pujuk rayu kawan2. Ok, theme Red Carpet..baju belum ada, xtau nak pkai apa sebab memang nawaitu awal2 tu tak nak p..

3 tahun beb jadi budak U tapi sekali pun i tak pernah ikut dinner, tak kirala dinner kolej, fakulti ke. So,tanpa pengalaman berdinner and masa seminggu yang ada, cara pintas, cepat yang i ambil ialah daparkan bantuan dari my mom.. i pinjam baju dia la. save bajet tak yah sibuk2 p 1Borneo ke CP ke nak cari dress. Kenapa melaram ekspress? sebabnya nanti i cerita...nak tayang lu pic gambaq yg i snap ni


Semuanya dari atas ke bawah rembat orang punya..itula i bilang malam melaram ekspress! Apa yang paling i gembira,i dapat save bajet. Sila keluarkan kalkulator tuk wat calculation skrunk k. Dress da free just bayar postage fee RM5+ dinner fee RM45. See,i just bazirkan RM50 je...hahaha. i like. len kali wat gini lagi la (statement tanpa rasa malu :p)

Ni nak bagi korang cuci2 mata sikit. ^^


ni dayun ngn miss eyda


0014 - tak bertuah lansung no ni..hehe





 jadi model tangga bah..


separuh dari kosmate i

nak lagi [ klik sini ]

Kepada yang berpuasa selamat berbuka.. <3

Comments

xpe asalkan nampak cun.. ehehe
devoted lily♥ said…
melaram sambil berjimat.
tetap cun!!!
da[Y]un said…
miss izah: cun jugak yg paling penting..haha
da[Y]un said…
Qaseh: memang cantik bila rembat org punya :p
da[Y]un said…
devoted lily: sila aplikasi kn ya..mana tahu anda bakal menang title Queen of da nite dgn cara ni. huhu
Miss Eyda said…
hehehee..xpe dayah. orang xtau pun. hehe.janji enjoy malam tue. :))
da[Y]un said…
mmg enjoy.. tapi mcm nak amik bykpic lagi.hahaha
::FAIZ FARISH:: said…
Ustazah slamat berpuasa......
da[Y]un said…
Faiz oh faiz: rindu kamu bha..haha

Popular posts from this blog

Mari belajar bahasa sabah...

Perkara 49A. Competent Person–CePSWaM

Kisah di sebalik surah Al-Kafirun