Sunday, September 26, 2010

Contest Senyuman Maneh ^_^


♫..sEnYumLah..sEnYumLah aHAi ciK mEk mOLek..


ciK daYun jOin cOntESt lagi...cOntEst ni by GadiS kAmpUnG sEpARa bANdaR
waLaupun selaLu fAiL bAb sEnYum tiMe kENa sNap
tApi i tEtAp nAk jOIn cOntESt ni...




tHE rULeS aRe:






1. mesti jadi follower
2. mesti buat entri pasal contest ni
3. pic yang dipertandingkan mestila hak milik sendiri & anda diwajibkan 
berada dalam gambar tu tau. tak kisahla gambar tu bersama kawan ataupun family.
4. hanya  satu pic saja dibenarkan untuk pertandingan.
5. Letakkan dan linkkan banner contest pada sidebar blog anda
 dan tinggalkan link anda di komen entri contest tu.
6. tag minimun dua rakan anda.
7. tarikh tutup penyertaan ni 10-10-2010
8. hadiah adalah top4 bernilai RM30. jika pemenang menggunakan
line prabayar, wang tunai akan di bank-in kan ke akaun anda



iNiLah pIc tUk cOntESt tU..jAnGaN jAtUh cInTa dGn sEnYuman 
i pULak... :)
[haha..aku tau kOrang sakit mata tengok gambar aku ni kan]


cIk daYun yAnG bErbAJu hIJaU yEa
[blogger sebelah aku tu lagi maneh senyumannya]

2 bLogGer bErtUaH yAnG ditaG:

eesyaheera [dia cumil bila senyum]
miss eYda [blogger yang dalam gambar tu]

oK..Alhamdulillah selesai sudah!

2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest =)

da[Y]un said...

huhu..thanks gak coz buat kontest!

♫ singgah sat..