Thursday, September 2, 2010

created and edited by miss dayah dayun


Selepas berpenat lelah hampir 3 jam
inilah hasilnya..
kad raya created and edited by miss dayun
on 2-09-2010..huhu

[ni bahagian depan kad raya]

Dayun edit pakai photoshop + photoscape
inilah hasilnya..hasil tangan
  orang yang tak pandai nak guna photoshop
tapi buat2 pandai..hehe


Kalo korang buat mesti lagi cantik kan. ni dayun just edit pic yang da ada. bagi letak muka je.. edit2 tulisan. edit kaler..ikut suka janji siap! Brother dalam gambar tu bestfrenz dayun. kami kawan rapat dari form 3 lagi. kad raya ni dibuat pun sebab dia la. bising nak kad raya... katanya,

"hang da lama tak bagi aku kad raya...".

Abes tu ko ada bagi aku? ko ada? maklumlah sekarang zaman dah maju. bila raya hantar je sms raya.. jimat setem 30 sen & save duit dari beli kad raya.

Rindu pulak nak dapat kad raya. kalo dulu mesti bangga kalo dapat kad raya banyak2. siap bertanding ngan kengkawan. tapi aku tak pernah la tulis kad raya hantar kat diri sendiri, macam brother Joe pernah wat. gagaga.. brother joe jgn marah yea kurus puasa :p

Kad raya ni ingatkan nak bagi je kat budak ni pakai email. Tapi bila fikir2 balik, dayun rasa nak pos la kad raya ni.. apa salahnya dayun kasi tambah lagi kerja pakcik posmen tu kan? tak gitu. btw dapat la jugak merasa balik suasana dulu2, time raya sibuk pos kad raya :)


p/s: Ahmad Rifa'i, ko tunggula kad raya ko ni sampai... nanti sila bagitahu aku ko terharu yea dapat kad raya ni..hahaha. Pecah kaca pecah gelas sudah baca harap balas...opps!



8 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

lawa lawa... ustazah, utk aku takde ke?

da[Y]un said...

faiz: ko edit la sndri. ko kan lg pro..haha

hans said...

kahkahakha
sakit perut tgok gambo tu
hahahahahah

P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

da[Y]un said...

huahuahua...
kenapa plak? hahaha..tumpang gelak jugak!

NUNU EERA said...

cute n sweet..;)

da[Y]un said...

huhu..tQ eera

Haw said...

comelnya kad raya!

da[Y]un said...

Haw: mekasih2..haw mesti lg pandai buat kan..huhu