Thursday, January 13, 2011

ABPBH 2010: senarai Top 5 setiap kategori dan pilihan saya


Walawe..senarai top5 setiap kategori untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2010 dah keluar. Dari apa yang aku baca dari blog2 dan mstar online, Ana Raffali ngan Raja Azura adalah artis yang terbanyak mendapat pencalonan untuk ABPBH kali ni.


Aku tak pernah terlepas tengok anugerah ni. Siap download lagi. Sila percaya saya ada beberapa koleksi ABPBH dalam simpanan. Bukan apa, best tengok celoteh pengacara-pengacara ABPBH. Kak Ogy, Raja Azura, Sharifah Shahirah semuanya kasi pecah perut ngan lawak selamba diaorang tu. ^___^


Kat sini aku senaraikan artis yang tercalon dalam senarai top5 setiap kategori ngan artis yang aku pilih sebagai pemenang. huhu...






ABPBH 2010
Venue: Arena of Star Genting Highlands
Date: 3 April 2011


Banyak berubah pilihan aku tahun ni. Belum2 ni pilih Nabil tapi kali ni aku pilih Zizan untuk kategiri artis komedi popular. Biasa2 pilih Fafau tuk pengacara tv popular, tapi kali ni aku nak sangat Raja Azura yang menang pulak. Dulu2 kumpulan nasyid pilih Rabbani, tapi kali ni aku pilih Hijjaz, nak jugak rasa orang lain menang walaupun aku memang suka Rabbani. Dan yang paling penting, Ana Raffali..ko mesti menang. Biarlah oarng tak suka ko, aku tetap suka...


Korang macam mana? Pilihan korang? Ke setuju ngan pilihan aku? hahaha...

8 comments:

kyoo reza said...

vote3x..hu3

nur khairunnisa aznan said...

kl nk bagi zizan menang 2 kategori bleh dop?:)

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

da[Y]un said...

kyoo: ko tolong vote la, dapat hadiah konsi ngan aku

nisa: kategori apa satu lg tu? Bintang paling popular la..hahaha

mknace: terbaik dr ladang..huhu

::FAIZ FARISH:: said...

Dayun, U Lupa Letak Nama I... Penyanyi Lelaki Popular

::wan fadhilah:: said...

waahh.. terima kasih sebab undi tuk zizan. harap2 dia menang jugak.. sya adalah PA dia.. wahahahhaha

da[Y]un said...

Faiz: mmg la aku tak letak sbb ko kena reject masa pencalonan awal lg bro..:p

wan: sama2. mmg harap dia menang kali ni
[sori r nabil gua pilih org lain kali ni ^_______^]

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah pagi dari mknace unlimited