Monday, January 24, 2011

Kata facebook nak tutup, ni upgrade baru lagi ni..



Aku tak tahu la aku ni yang ketinggalan ke ataupun memang fb baru upgrade menda ni. minggu lepas, semalam pagi, petang, malam aku buka facebook takde pun menda ni. Alih-alih aku buka dalam jam 2 pagi gitu la, ada pulak menda kat ruang kita nak post status tu





Nampak tak apa yang dayun hightlightkan tu. Bila masa pulak ada facemood kat situ. Aku apa lagi terus try la. Nampak tak post dayun yang dalam kotak pink tu...huhu. Cam jakun tak pernah jumpa menda alah ni pulak aku ni sampai 2 tu p tempek kat situ...ngeh3


Tapi best la ada menda ni. aritu aku install yg facemood tu pun just leh guna kat chat je. nanti jangan pelik yea kalau aku asyik dok letak icon-icon kat atas tu jew kat posting aku, huhu...biasalah, pompuan yang tulis ni macam budak baru dapat mainan, bila da bosan nanti dibiarkan je..hehe


bebel-lagi: nampaknya tak jadi la fb tutup kalau gini...erkk!

12 comments:

mie said...

eh betul ke?
gue pun baru perasan..
eheheee

::wan fadhilah:: said...

tpi tgk tdi mcm biasa jah.. hehe..

96 game request!

AiMaN said...

tolong baca entry pasal undian untuk contest AKU & ATOK..tarikh, masa telah diberitahu..boleh mula berkempen mulai sekarang..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/01/undian-give-away-contest-dari-atok.html

zainalalala said...

aku xdop pon.wuwu.fb pilih kasih goh.nk join dRbook r gni.haha =p

da[Y]un said...

@mie yup la mie..dayun pun baru perasan. tp ada kawan cakap menda ni da lama..huhu

da[Y]un said...

@::wan fadhilah:: belum lagi la tu kot. acu cek smula. ~game farmville ngan mafiawars la tu wan. xdop masa nak maen..huhu

da[Y]un said...

@AiMaN beres atok!
~OK, KEPADA SEMUA NANTI SILA VOTE YEA KALAU RASA ESEI DARJAH 6 SAYA TU BEST DAN PATUT DAPAT TEMPAT. hehe

da[Y]un said...

@zainalalala
kanak2 bawah umo meme lambat sikit buleh.. sabar noh.hahaha

Heidi Shafiq said...

fb aku xde pun..

da[Y]un said...

@Heidi Shafiq en.FB sayang aku lebih kot..huhu

miejigsaw said...

Facebook tutup tu aura2 jer. Sebetulnya facebook upgrade system. Kalau siapa yang pernah buat apps facebook tu pahamla. Sebab kebanyakan apps facebook menggunakan language facebook sendiri (tags jer) so there is no such thing as Facebook tutup cuma facebook upgrade jer.

P/S: aku kadang2 create facebook apps tapi sejak 3 bulan ni facebook dah banyak berubah so code yang aku upload tu tak boleh pakai so ceritanya apps aku pun tak boleh pakai stress ni. So skang tunggu FB stable dulu baru tengok code.

da[Y]un said...

@miejigsaw oooo...lagu tu. yg tak best plak fb skrang ni byk link2 yg ntah pe2, diaorg ckp tu virus. huh..laman sosial begitu pun nak main virus2 jgk.hehe

♫ singgah sat..