Tuesday, February 15, 2011

tenkiu to HeartBeat untuk present yang so sweet...huhu


Akhirnya sampai sudah hadiah yang saya tempah ni
Tenkiu kepada heartbeat sebab terima design dayun ni
Dekat dua jam juga nak design + cari gambar + edit semua
Maklumlah pompuan yang design ni masih dalam proses belajar photoshop ni
Meh kita lihat hasilnya pada color mug ni... wink! wink!


p/s: nset dayun kamera cap ayam, jd gambar mug yang di snap tu jadi tak clear
sila abaikan..clear + chantek sebenarnya..huhu

design tuk mug cIk Nadia Fatin

taraa..abaikan pic yang tak clear tu. gambar tu terang dan clear sebenarnya pada
mug tu, tapi kamera nset dayun yang buat jadi gitu..huhu

HEPI 22nd BESDAY CIK NADIA

ni design untuk mug cIk fafau..lebih kurang ngan design cik Nadia fatin gak..huhu

inilah hasilnya... sadis betul kalo pakai kamera nset cap ayam ni..
i tau la i ni berkulit gelap...lagi gelap jadinya bila snap balik..huhu

BTW, HEPI 23rd BESDAY CIK FAFAU

pandangan atas mug

pandangan depan


Amacam..cantik tak. ..haha jeles tak tengok gambar i tertempek kat mug tu..
huhu. tapi terlupa pulak nak tulis nama cIk Fafau ngan cIk Nadia Fatin
kat mug tu.. nak mug cantik macam ni. sila tenyeh sini HEARTBEAT

besday kami dekat2..huhu. nantikan update untuk besday dayun k..>.<

6 comments:

nabilah_2908 said...

wah...1 mug..berapa kena charge..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

WanFadhilah said...

la.. patut la mintak gmbo ari tu. ingtkn nok wat banner.. haha.. rupa2nya nok letak kt mug.. lawa la..

Meh Jenguk Sini: Saya Seorang Pelancong (5): Kundasang War Memorial

biey said...

yg, berapa rm mug tu? kalo kt bantal tu berapa?

da[Y]un said...

@nabilah_2908 kalo kira satu mg RM28. tapi ,masa tu diskaun dayun dapat 2mug RM35 & dayun pakai design sendiri

da[Y]un said...

@WanFadhilah tu la wan..mitok gambar tuan dio tok wi pulop.jadi kita guna la gamba mana yg ado jah. nak oyak dio nak wat gapo gamba kan tak suprise plop.huhu

da[Y]un said...

@biey
cik biey leh search website ni. www.heartbeat.my