Sunday, February 20, 2011

We love banana boat..hahaha



salam hujung minggu..
Semalam 19 feb 2011 hari yang penat tapi aku puas.
Semalam p family day kos aku Kimia Industri kat Pulau Mamutik.
Aku puas hati r sebab akhirnya aku dapat jugak main banana boat tu.
hahaha..selama ni aku dop tengok je kawan2 aku main atas alasan mahal
la nak kena bayar. Tapi semalam aku taknak mengecewakan hati aku yang 
memang gila2 nak main banana boat ni.
dan akhirnya...taraaa




aku da cuak masa ni sebab budak2 ni minta dijatuhkan..huhu

ok..get ready

lambai2..nak tangkop gambo ni

lambai konon..mentang2 slow lagi masa ni.huhu

hahaha...padan muka dah jatuh

mana penyelamat ni...duyung jantan ke..haha

terima kasih selamatkan kami...tembam pulak aku nampak muka aku kat situ.huhu

Ni lagi satu group..huhu


pegang! pegang kuat-kuat


laju gila time diaorang...sampai kami dalam boat pun mereng2 suda..huhu

bila korang nak jatuh ni

akhirnya...sempat pose lagi yea.

haha...lulus ujian

skuad bergerak pulang ke jeti pulau mamutik..tiada yang MIA.hehe



Kesimpulannya...We  banana boat.hahaha

8 comments:

WanFadhilah said...

bestnya dayah belh g pula.. jeles2! hahaha

Hantu Kak Limah Balik Rumah & 127 Hour

pingu_kecik said...

wah..best2..
mesti rasa cuak giler bila mende tuu terbalik even da pakai pelampung.
err, ke tak?..
haha..

da[Y]un said...

@WanFadhilah huhu..jomla p pulau. nnt wan leh buat metri sy seorang pelancong lagi. >.<

da[Y]un said...

@WanFadhilah yup..dayun tak pernah naik kan.. bila dia cakap nak jatuhkan tu. cuak gak r dop fikir jaket keselamtan ni berfungsi ke tak ni..kan lemas aku.haha

paan sabri said...

cambest je banana boat.. tak pernah try lg sblom ni.. ble la nk pg nih..

iQapiQa said...

bestnye....

da[Y]un said...

@paan sabri huhu..dayun pun sebelum ni tgk org je..tp skali da try rasa nak naik lagi..hehe. ada rezeki ada la tu paan >.<

da[Y]un said...

@iQapiQa yup best!.jom iqa kita p main banana boat..huhu. ganu kan banyak pulau

♫ singgah sat..