Wednesday, April 27, 2011

♥ Industrial chemistry farewell lunch..a moment to remember ♥



monolog di sebalik exchange gift ♥


"kecik je kotak tu, apa..cincin kawin ke kat dalam tu"
"kotak je yang besar tu, kat dalam suratkhabar je bergulung banyak"

"aku nak yang tu besar tu kotak dia"
"apa kau dapat.. cepat buka nak tengok"
"yahooo..dapat hadiah.suka-suka"




***



IF WE EVER MEET AGAIN ♥
Pejam celik, pejam celik dah tiga tahun rupanya kita bersama
bergerak kerja bersama dalam pelbagai akitviti
family day-Ki nite- group esaimen yang berlambak
bertungkus lumus dengan final year project
menyiapkan lebih dari 20 lab reports
memenuhi 120 jam kredit




every moment of us here is a masterpiece
with the sporting lecturers, awesome coursemate
form different races & religions
i am Malay. owh u Iban. yes i am chinesse. me bugis bah




25 mei 2011 ♥ 
tak bermakna inilah kali terkahir kita ber-gathering begini kan?
macam bunga cakap la...
"I believe this won't be the last picture we took together. We're going to meet again, someday,right?"




 dayun got this white tiger from the exchange gift... tenkiu yan really ♥ it


 my gift for exchange. ni dayun design sendiri bacgkround  jam tu. letak pics lecturers
 KI harap sape yang dapat tu suka la yea..huhu.biarpun sy design tak cantik ♥


 with beloved supervisor for FYP Miss Rubia and group members ♥


 aummm...grrrr...hehe, wif the tiger girls. hahaha ♥


 our menu for lunch...burrpppp! alhamdulillah ♥


 with their awards ♥


 guestbook : everything u wrote there is a masterpiece for me ♥


chemist to be 


our bond are COVALENT
if we ever meet again ♥



 dayah, the best friend of mine... u know her? ngeh3 ♥




now i really proud to say that i'm an Industrial Chemistry
student of Universiti Malaysia Sabah
beneath of the wind



bebellagi: more pictures here PART1PART2

3 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

dah habes dah kan korang...

da[Y]un said...

@::FAIZ FARISH::yup faiz..tak nak jumpa aku ke, tuk kepertamakaliannya..hahaha

alinac lover said...

waa makanan byk tuuuuuuu :p

pasal pertanyaan tentang bodimate :

bodimate tu product da lama saya jual dear.. sgt2 berkesan..saya cuba dulu bru jual.kalo berminat bole btau saya ya