Thursday, August 18, 2011

7 types of girls




Adoiiyya... bosannya gue. sejak abes praktikal ni dok menternak lemak je kat umah, tp tak bertambah2 pun. Update blog pun tak sangat, ni la padahnya kalau jarang-jarang update, lama2 malas terus. Kalo ada yang perasan, header, template blog ni asyik bertukar je kan. Bosan punya pasal, abes blog aku ni aku kerjakan..tp makin teruk je aku tengok... dushhh!!!


Btw, semalam usha2 fb, ada kawan post pasal 7 types of girls, cam cumil je aku share kat sini la. Taraaa...



There are

basically 7 TYPES OF GIRLS!

1. HARD DISK Girls:
Remember everything forever.

2. RAM Girls:
Forgets about you the moment
you go away from her.

3. SCREENSAVER Girls:
Just for looking.

4. INTERNET Girls:
Difficult to access.

5. SERVER Girls:
Always busy when needed.

6. MULTIMEDIA Girls:
Makes horrible things looks
beautiful.

7. VIRUS girls:
These type of girls are
normally called 'WIFE'
once enters in your system don't
leave even after format ;)


Rasanya anda gegurl2 kat luar sana tu, yang tengah baca entri ni.. type mana satu la korang. hehe... Selamat mengimarahkan Ramadhan.


♫ singgah sat..