Monday, December 14, 2015

Lazada Online Revolution #INCASEYOUMISSEDOUT




 
Bak Kata Miss Farrah MF bulan Disember ni dikategorikan sebagai bulan oniomania. Pasaipe? Pasal bulan ni la bulan paling banyak sale. Tak cukup dekat shopping2 mall kat penang ni dah buat aku rambang mata ngan Year End Sales ni ditambah lagi pulak dengan online sale yang offer discount 'pecoh palo' sangat menguji tahap oniomania aku ni. Mana taknya asal blogwakling pakat dop cite pasal online sale, check email lak berlambak masuk newsletter dari online shop yang aku follow pasal sale diaorang. Sabar je la.


Apapun jadilah pembeli bijak.. hehe. For those yang terlepas LAZADA Online Revolution bolehla usha tengok mana yang berkenan. Yang dah pun boleh sambung lagi tapi beringat ea jangan terover lak. 




No comments:

♫ singgah sat..