Posts

Showing posts from 2018

Syahirah Korean Secret Skincare, Facial Cleansing Foam Cosmoderm & Supplement Shaklee

Image
Hi guys,

Assalamulaikum..
Lama tak update blog. Singgah lalu je. Sejak wujud macam-macam media sosial sekarang ni macam instagram semua kan, masa terhad yang dok ada tu macam banyak di spend kat instagram dan facebook je.
Blogger lain dayun tak pasti kalau dayun memang nak kena ada me time, bertenang amik mood baru jejari runcing ni rajin  tekan keyboard buat entri.
Oklah hari ni dayun just nak sharing a few skincare yang dayun guna dan supplement yang saya amalkan setiap hari. So far, sangat berpuas hati and worth to be repeated :)
Sebelum tu nak mention la kulit dayun jenis dry skin. Last time masa buat facial wash di House of Healin beautician dia ada bagi advise supaya gunakan pencuci muka tanpa buih, moisturizer dan kalau boleh add on sunblock jugak. Korang tahu kan kulit kering ni lebih mudah terdedah pada jeragat.


Vitamin E Facial Cleansing Foam Cosmoderm


So selepas sedikit research dan google, adalah dua jenis brand ni yang sesuai dengan bajet dayun dan my requirement kan. Sala…