Wednesday, July 28, 2010

entri itu untuk aku...


Jom rapat2 dekat2...
Layan bedtime story ni meh..huhu

Hari ni kan dayun rasa happy sangat. Sejak hampir setahun jadi gengblogger ni, dayun dah jumpa ramai kawan blogger dan semuanya memang baik2. Special thank untuk sorang blogger yang baru semalam dayun terjah blog dia sebab hari ni dia tulis special entry pasal dayun dan blog saya ni, dayah dayun : the overlander chronicles. Terharu rasa...huhu. Erm.. kenapa lak dia nak tulis entri tentang saya dan blog saya? Sebabnya dayun adalah follower dia yang ke-100. Tak cukup dengan entri dia bagi saya award jugak. i love it... See, jadi follower ni sebenarnya dihargai gak.

Nak tahu tak sapa blogger yang baik hati tu?   
Dia kenalkan diri dia sebagai QASEH but her true name is Siti Fathiah  nice and sweet girl.



 (dayun cilok gambar ni...halal ek)
sweet kan..macam blognya jugak.

and this is award i got from her, 
Syukran Qaseh..sayang kamu jugak..huhu



5 comments:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

thank dayah :)
*blushing2 dh muke ni..hehe*

da[Y]un said...

hehe...
blushing lg comel..sama2 Qaseh:)

::FAIZ FARISH:: said...

Ustazah.... izinkan saya nak lalu sini....

::FAIZ FARISH:: said...

rindu saya tak?

da[Y]un said...

faiz..buat apa rindu kt hang?
rindu kat entri hang...haha
n rindu dgn pic baru ko..