Saturday, April 2, 2011

ABPBH 2010- moden klasik bersama ♥ Raja Azura ♥ Sharifah Shahira ♥ Zizan♥



Salam hujung minggu semua... dalam dok sibuk-sibuk siapkan final year project sempat lagi aku tulis entri ni. hahaha..bukan apa pompuan ini sangat teruja bila dia dapat tahu Zizan raja lawak akan digandingkan dengan Raja Azura dan Sharifah Shahira  sebagai pengacara ABPBH untuk edisi ke-24 ni. omg! i   zizan. 

Apa? Tak dengar? aku lembab? ketingggalan? korang dah tahu? owh..takpela. dats mean korang sentiasa update ngan isu semasa, aku terlepas  maybe sebab berukband korang laju kot...cepat je google situ sini. ngeh3..

Erm..kalau ikut sejarah ABPBH sebelum-sebelum ni, stakat yang aku tengok la, kalau dah jadi pengacara untuk malam kemuncak ABPBH ni biasanya diaorang ni takde menang apa-apa anugerah pun. just tersenarai top 5 je. Kalau aku salah betulkan ek! Tapi mana boleh zizan tak menang..aku dah undi dia untuk menang kategori Artis Komedi Lelaki Popular...erkk.. kantoi!


 i  zizan
sumber pakcik gOogle


sumber makcik gOogle
habislah kau zizan kena bantai ngan 2 orang akak tiri ko ni...hehe



Sedikit info tentang ABPBH 2011 yang aku TERperasan la..

  1. Penaja utama kali ni bukan HAABIBBBBB lagi tetapi syarikat telekomunikasi gergasi Celcom Axiata Berhad.
  2. Barangan kemas pun bukan habib jugak yang taja tapi ditaja oleh Rafflesia
  3. Pengacara kali ni 3 orang
  4. Pemenang bintang paling popular akan membawa pulang kereta Nissan Teana 2.0 dan aksesori mutiara putih koleksi Primadona Klasik daripada Rafflesia/Mandalay
  5. Segmen persembahan akan diserikan oleh Alyah, Anuar Zain, Datuk Siti Nuhaliza, Hujan, Ella, Ning Baizura, Yuna dan Azlan and The Typewriter

Haha..tak sabar nak tunggu malam esok. aku da tempah seat first class kat umah sebelah dua bulan lepas lagi. amboi dayun excited semacam..projek kau tu belum siap.sudah! sudah! da banyak da aku merapu... lastly aku nak jerit 

.: ♥  zizan :.


bebellagi: bukannya aku memuja si dia..sekadar meminati lawak yang di bawanya hasil seni anak watan..hahaha.

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

tak minat zizan

Aida Ismail said...

harap harap dapat tengok ABPH jugak! nak tengok abang zizan! =D

da[Y]un said...

@::FAIZ FARISH:: ada aku kesah??? hahaha.. mak kan suka farin amat :p

da[Y]un said...

@Aida Ismail huhu...aida tengok kat sana mcm mana? online tv3 ek?

WanFadhilah said...

aaarrr... ZIZAN!!!!!huhuu..tapi apakan daya.. dop leh kelih jugakk.. huhu.. nok g berjalan2 ke rumah sana takut ko anjing.. huhuhu.. wat projek la jawabnya..

♫ singgah sat..