Thursday, November 26, 2015

Teater Lawak Utagha 2 #26 & 27 Disember 2015 Auditorium Dewan Budaya USM



Assalamualaikum semua..


Selaku peminat setia teater pulau pinang.. nak promote sikit ni. Cehh setia sangat, tak layak dipanggil setia lagi tapi kat mana ada teater kat situ biasanya ada la ceq ngan kawan ceq sorang ni cik Jue Jelita. Dari teater kecil-kecil sampaila teater yang pakai budget lebih sikit, insyaAllah ada rezeki tiada kekangan lain sampaila kami berdua kat dewan teater tu... huhu.


Oklah ni dayun nak cite ni, Teater Lawak Utagha 2 kali ni adalah kesinambungan dari Teater Lawak Utagha the Musical tahun lepas. Teater kali ni masih mengekalkan hampir separuh dari pelakon-pelakon teater dalam lawak utagha yang sebelum ni. Kalo tak silap la teater kali ni pun ada musical je 'rock jiwang' kot..huhu.


Kalau angpa semua berminat nak menonton teater ni bolehla direct contact nombor fon dalam poster tu ea.  Yang dealer2 tiket ni semua sempoi-sempoi.


k, bye..

No comments: