Tuesday, March 22, 2011

Top 6 penulisan dayun yang popular


salam semua
.: In a land of myth, and a time of magic
the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young girl
her name...daYun :.
chihuahua


Tadi dok selongkar new entries kat GB pastu jenguk-jenguk STATS, terperasan la ada beberapa post dayun yang kena view sokmooo.. huhu. kiranya penulisan yang agak popular la. Some referrals tu datang dari uncle gOogle and da rest from blog-blog berjiran dengan blog katak hijau ni. =)


dah biasa dengar orang buat tOp10, tOp5, tOp4..erkkk,
now showing u top 6 of my popular posts
mean top 6 dlm GB dan top 6 from STATS
till 21 march 2011

analisis dari GengBlogger



Analisis Stats [klik untuk lebih jelas]


Yang tertempek kat GB ngan STATS ialah operasi serbu bilik tidur tanpa waran
Kenapa ek, maybe sebab ada banyak pic bilik tidur yang cantik kot
tak pun tajuk tu bikin panas jak..ngeh3



huh..jam menunjukkan 1:42 am
frenzyfm pun da takde dJ dah..so lagu je memanjang
sampai sini je.. jom stay up ngan dayun
kita buat FYP..huhu >.<

2 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ni pun blh jd Post Entri? hm

da[Y]un said...

boleh aje.. kalo mahu!

♫ singgah sat..